Parkeringskontrol erhverv

Vi hjælper med fleksibel & gratis parkeringskontrol til erhverv

Safe Park tilbyder parkeringskontrol til størrelser af virksomheder.

parkeringskontrol erhverv

Fordele ved parkeringskontrol til erhverv

Når din virksomhed, forretning eller parkeringshus har brug for parkeringskontrol

Hos Safe Park sørger vi for, at al uhentsigtsmæssig og unødig parkering på jeres virksomheds parkeringspladser og parkeringshus hører op, så medarbejdere og handlende trygt og sikkert kan parkere nær jer.

privat parkeringskontrol

Fleksibilitet

Hos Safe Park finder vi sammen den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed eller forretning ud fra jeres konkrete og specifikke behov.

parkering

Ingen lang binding

Vi ved, at behov ofte ændrer sig, derfor er der ingen lange bindingsperioder hos Safe Park, og vi kan justere kontrakten til løbende.

tidsbegrænset parkering

24/7

Hos Safe Park får I som virksomhed jeres helt egen personlige rådgiver, som I kan skrive eller ringe til efter behov, når I har brug for det.

Giv kunderne et godt indtryk

Når jeres virksomhed eller forretning får privat parkeringskontrol på jeres parkeringspladser elleri parkeringshus kan I med det samme forvente et positivt skift.

I vil opleve, at det vil være nemmere at finde en parkeringsplads, og at folk parkerer inden for de markederede områder. Det vil ikke kun skabe bedre plads, men også minimere medarbejdere og kunders tidsforbrug på at finde en parkeringsplads.

Samtidig fremstår parkeringspladsen eller parkeringshuset præsentabelt for kunder og besøgende med en kontrolleret parkering uden unødvendige biler, der holder uhensigtsmæssigt parkeret.

parkeringskontrol erhverv
parkeringshus

Sådan hjælper Safe Park

Vi står for al besværet

Hos Safe Park er vi dedikeret til at tilbyde fleksibel og gratis parkeringskontrol til erhverv, der er skræddersyet til enhver form for erhverv. Vi hjælper alle lige fra små forretninger og virksomheder til store organisationer, hoteller, shoppingcentre og parkeringshuse.

Vores mål er at sikre en gnidningsfri parkeringsoplevelse for medarbejdere, kunder, handlende og leverandører. De skal have et godt førstehåndsindtryk og slippe for besvær med parkering.

Vi står for administration, etablering, evt kontakt til kommunen og indhentning af tilladelser, så I kan fokusere på jeres virksomhed.

Som kunde hos Safe Park er i selv med til at fastsætte regler og vilkår i samarbejde med os. Når aftalen er på plads, fører vi tilsyn med området

Alle virksomheder er forskellige, derfor skræddersyr vi vores aftaler ud fra jeres unikke behov og område.

fordele ved at vælge safe park

Tablets og standere til din reception

Safe Park tilbyder også mulighed for at have en tablet i receptionen i jeres virksomhed, forretning eller hotel. Her kan kunder og besøgende nemt indtaste deres nummerplade til deres parkeringstilladelse.

Det giver en hurtig og effektiv godkendelse, som sparer tid for både kunder og for jer. Det er også med til at minimere fejl, da kunder selv kan indtaste deres nummerplade, hvilket reducerer risikoen for tastefejl.

En tablet er også med til at forbedre sikkerheden og overvågningen af parkeringsområdet, fordi det giver personalet bedre kontrol over tilladte køretøjer.

En tablet forbedrer kundeoplevelsen ved at tilbyde en moderne og brugervenlig tilgang til administration af parkeringslicencer. Alt i alt gør det processen mere effektiv, præcis og sikker for både virksomheden og deres kunder.

parkeringshus stander
parkeringshus

fordele ved at vælge safe park

Få kontrolleret parkering i jeres parkeringshus

I et parkeringshus kan parkeringskontrol være afgørende for orden, sikkerhed og retmæssig parkering.

I vil opleve, at det vil være nemmere at finde en parkeringsplads, og at folk parkerer inden for de markederede områder. Det vil ikke kun skabe bedre plads med parkeringskontrol til virksomheden, men også minimere jeres medarbejdere og kunders tidsforbrug på at finde en plads.

Parkeringskontrol i et parkeringshus sikrer, at biler ikke parkeres på tværs, i brandzoner eller i handicapområder.

Med parkeringskontrol i jeres parkeringshus fremstår området præsentabelt for kunder og besøgende uden unødvendige biler, der holder dårligt parkeret.

Læs de generelle regler for parkering i parkeringshus her.

parkeringshus

Safe Park giver sikkerhed

Ansvarlighed og gratis rådgivning

Safe Park skiller sig ud med skræddersyede løsninger, dedikerede vagter, en gnidningsfri parkeringsoplevelse og en ansvarsfuld tilgang til parkeringskontrol.

Vores fokus på kundernes behov lige fra medarbejdere til kunder og besøgende resulterer i øget tilgængelighed, minimeret uønsket parkering og tidsbesparelser.

Vi leverer gratis rådgivning før og under samarbejdet om alt fra p-regler og undtagelser til beboerlicencer, tilladelser og kommunale forhold.

Vores professionelle og personlige tilgang til parkeringskontrol gør os til det ideelle valg for virkskomsheder og forretninger, der ønsker effektiv parkeringskontrol og en problemfri parkeringsoplevelse for kunder og ansatte.

parkeringshus

kontakt os

Skal vi tage en snak om jeres parkeringsbehov?

Udfyld felterne, så kontakter vi jer dig og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med bedre parkeringskontrol i jeres område.

Send os en e-mail

mail@s-park.dk