privat parkering

Vi hjælper gundejerforeninger og vej- og bylaug med parkering

Har I problemer med parkering på privat fællesvej og private parkeringspladser? Safe Park skaber tryghed med parkeringskontrol 

privat parkering

Fordele ved parkeringskontrol

Alt, hvad jeres forening eller vejlaug har brug for

Vi sørger for, uhentsigtsmæssig parkering på jeres private fællesvej eller parkeringsområde stopper, så I trygt og sikkert kan råde over jeres parkeringsområde

privat parkeringskontrol

Tryghed

Det skal være trygt at parkere på egen parkeringsplads. Derfor hjælper Safe Park med at udøve parkeringskontrol hos grundejerforeninger og vejlaug.

parkering

Tilladelser

Vi hjælper med at indhente tilladelser jeres forening eller laug skal bruge for at udøve privat parkeringskontrol på privat fællesvej om øvrigt område.

tidsbegrænset parkering

24/7

Hos Safe Park får jeres forening, by- eller vejlaug en personlig rådgiver, der hjælper med rådgivning og nødvendige tilladelser.

parkering på privat fællesvej

Safe Parks parkeringskontrol

Slip for uønsket parkering på privat fællesvej

Safe Park hjælper grundejerforeninger, vejlaug og bylaug med kontrol af parkering, så I kan parkere trygt og sikkert i nærheden af jeres bolig.

Mange grundejerforeninger oplever, at der er en stigende grad af uhentsigtsmæssige parkeringer på deres private fællesvej og parkeringsområde. Det er ofte tilfældet, at folk parkerer, som de vil, når der ikke er håndhævede parkeringsregler på private fællesveje og parkeringspladser.

Derfor hjælper vi grundejerforeninger og vejlaug med at udføre parkeringskontrol, så uønsket parkering ikke længere bliver et problem. Vi hjælper også med tilladelser fra kommunen og tilpasser ansøgningen efter den specifikke kommunes krav. Sketchup Download Crack Ita

foreninger og vejlaug

Parkering på privat fællesvej

privat parkering

Mange grundejerforeninger oplever uønsket parkering på privat fællesvej. Det er blandt andet en stigning i antal af biler, der udgør et problem, men også fremmede biler, der parkerer på private fællesveje samt beboer, der ikke overholder parkeringsregler, fordi de ikke bliver håndhævet.

I den forbindelse kan I som forening eller vejlaug søge om tilladelse til at udøve privat parkeringskontrol. Hos Safe Park har vi god erfaring med tilladelser fra kommunen og står klar til at hjælpe jer med processen lige fra tilladelse til skilteopsætning og kontrol.

Læs mere om reglerne for private fællesveje her.

privat parkering
parkeringshus

Safe Parks parkeringskontrol

Hvorfor vælge Safe Park

parkeringshus

Med et ufravigeligt fokus på at skabe en ubesværet parkeringsoplevelse stræber Safe Park konstant efter at opretholde branchens højeste standarder og levere en førsteklasses service til sine kunder.

En af Safe Parks centrale målsætninger er at sikre, at parkering ikke blot er en nødvendighed, men en fornøjelig og problemfri oplevelse. Det indebærer effektiv styring af parkeringsfaciliteterne, en intuitiv tilgang til kundeservice samt konstante bestræbelser på at forbedre og tilpasse sig kundernes behov.

Safe Park forstår, at deres succes er direkte forbundet med kundernes tilfredshed og tillid. Derfor er de altid åbne for feedback og kontinuerlig forbedring. Den konstante stræben efter at tilpasse sig kundernes skiftende behov og forventninger er en kerneværdi for Safe Park, der giver dem mulighed for at forblive på forkant med branchens udvikling.

kontakt os

Skal vi tage en snak om jeres parkeringsbehov?

Udfyld felterne, så kontakter vi jer dig og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med bedre parkeringskontrol i jeres område.

Send os en e-mail

mail@s-park.dk