#top-menu .sub-menu .menu-item a {font-size: 10px;}
RING I DAG PÅ: +45 42 47 95 95 MAIL@S-PARK.DK

Safe Park er en komplet parkeringsløsning

Hvad er unikt ved Safe Park?

Vi er en parkerings- og mobilitetsorganisation med fuld service. Det betyder, at vi ikke spilder tid og penge på at outsource “ekstramateriale” til tredjemand. Ved at eliminere behovet for eksterne entreprenører kan vi kontrollere kvaliteten, give fleksibilitet, reagere med det samme og tilbyde konkurrencedygtige priser-hvilket giver vores kunder top-of-the-line management og teknisk integration.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har stor erfaring med Parkeringskontrol og Parkeringsløsninger til erhverv og boligforeninger.

Kundefokus

100X

Safe Park fokuserer på at levere den bedste service til vores kunder samt bilisterne og den mest professionelle parkeringsløsning til ejerne af parkeringsområder. Parkering skal være så let som muligt for bilisterne og kunderne. Vores medarbejdere arbejder således ud fra, at kunder og bilister skal være i fokus og have det bedste service.

.

Teamorienteret

100X

Hos Safe Park arbejder vi på tesen om, at når vi arbejder sammen som et team, er vi meget stærkere, end hvis vi arbejder hver for sig. Ligeledes vil vi gerne have et tæt samarbejde med vores kunder og opbygge et team, der finder den optimale løsning for samarbejdspartner, kunder, bilister og Safe Park.

.

Professionalisme

100X

Safe Park fremstår som en professionel virksomhed og derfor lægger vi stor vægt på, at alle medarbejdere har de nødvendige kompetencer og udfører et professionelt arbejde.
Hos Safe park bliver vores parkeringsservicemedarbejderne uddannet interne i vagtuddannelse, de bærer altid uniform og har den nyeste teknologi til rådighed.

.

Troværdighed

100X

Det er vigtigt, at Safe Park og vores medarbejdere er troværdige overfor vore kunder, bilisterne og omgivelserne. Troværdigheden starter hos Safe Park og derfor gennemfører vi løbende tiltag, der øger tilliden til, at Safe Park administrerer parkeringsarealer korrekt. Vi fokuserer på at øge kvalitetskravene i alle led i virksomheden og indarbejde disse øgede krav hos vores medarbejdere.

.

Respekt

100X

Safe Park arbejder i en branche, hvor vi administrer parkeringsarealer for andre og det kræver, at vi først og fremmest har respekt for hinanden men også har en respekt for kundens ejendom og for de mennesker der færdes på parkeringspladser og parkerer deres biler. Safe park respekterer det enkelte menneske og forventer, at medarbejderne på samme måde har respekt for sine omgivelser.

.

Innovation

100X

Safe Park har konstant fokus på at forbedre mulighederne og servicen i forbindelse med parkering. Vi fokuserer løbende på at forbedre vores service og processer og i den forbindelse forsøger vi altid at udnytte de nyeste IT-teknologier indenfor parkeringsudstyr til gavn for både kunderne og bilisterne.

.
Safe Park: Gratis Parkeringskontrol og Parkeringsvagt

PARKERINGSKONTROL
QUALITY IN PARKING


Vi hjælper dig med at administrere din P-areal, nemt, smart og effektivt.

 

KONTAKT
TELEFONTID

MANDAG-TORSDAG (09:00-17:00)
FREDAG (09:00-16:00)
LØRDAG-SØNDAG (10:00-15:00)
HELLIGDAGE (LUKKET)

SITEMAP
Copyright © 2023 Safe Park. All Rights Reserved.