Om Safe Park

Vi er Safe Park

Hos Safe Park stræber vi efter at levere mere end bare parkeringsløsninger. Vi vil skabe parkering, hvor alle kan føle sig trygge. Vi har en fleksibel tilgang til parkeringskontrol og tilpasser løbende vores aftaler med kunderne, så de matcher deres skiftende behov.

vision og mission

Vores vision med parkering

Hos Safe Park strækker vores vision sig ud over parkering. Vi påtager os et stort ansvar for at opretholde parkeringsområdets standarder, herunder at sikre, at det er rent og sikkert. Vores fokus er ikke blot at administrere parkering, men også at sikre, at medarbejdere, kunder og beboere føler sig trygge, når de benytter parkeringsfaciliteterne.

Vi forpligter os til at skabe et sikkert og pålideligt miljø, hvor alle føler sig velkomne og beskyttede.

Dette inkluderer at holde området rent og organiseret. Vores engagement i at sikre, at parkeringen er ikke blot bekvem, men også sikker, afspejler vores fokus på at skabe et harmonisk og trygt miljø for alle vores brugere.

Hos Safe Park stræber vi efter at levere mere end bare parkeringsløsninger – vi stræber efter at skabe et sted, hvor alle kan føle sig trygge.

parkeringshus

Fordele ved safe parks parkering

Alt, hvad I har brug for

Vi sørger for, uhensigtsmæssig parkering stopper, så I trygt og sikkert kan råde over, hvad der er jeres

privat parkeringskontrol

Tryghed

Vi skaber tryghed på jeres private områder og parkeringspladser med parkeringskontrol.

Tilladelser

Vi hjælper med de nødvendige tilladelser fra kommunen for at udøve privat parkeringskontrol.

tidsbegrænset parkering

24/7

Vi stiller en af vores personlige rådgivere til rådighed, når I har brug for det.

parkering på privat fællesvej

Safe Park giver sikkerhed

Safe Park er jeres sikkerhed

Med Safe Park som din parkeringskontrol får du sikkerhed, fleksibilitet og tilgængelighed. Vi observerer og kontrollerer unødig parkering på jeres parkeringsområde og sørger for, der er både er orden, og at der er trygt at parkere.

I skal ikke bekymre jer om skiltning eller praktik, der står vi for. Vi har ingen skjulte gebyrer, og opstart er gratis uden lange bindingsperioder.

Safe Park går op i service

Kundeservice

Hos Safe Park tilbyder vi skræddersyede løsninger. Vi har fokus på gennemsigtighed og brugervenlighed, og vi imødekommer vores kunders behov på tværs af brancher og størrelser.

Vi er tilgængelige syv dage om ugen og stiller en personlig parkerignsrådgiver til rådighed for at sikre den bedst mulige løsning. Vi hjælper med at definere og fastsætte regler og undtagelser for parkeringsområdet og sikrer korrekt implementering, så vi undgår misforståelser.

Vi har en fleksibel tilgang til parkeringskontrol og tilpasser løbende vores aftaler med kunderne, så de matcher deres skiftende behov. Vi hjælper desuden, hvor der er nædvendigt, med at indhente de nødvendige tilladelser jeres forening eller virksomhed skal bruge for at udøve privat parkeringskontrol.

Læs de generelle parkeringsregler her.

kontakt os

Skal vi tage en snak om jeres parkeringsbehov?

Udfyld felterne, så kontakter vi jer dig og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med bedre parkeringskontrol i jeres område.

Send os en e-mail

mail@s-park.dk