Parkeringsløsninger med fuld service
Alt hvad du har brug for på ét sted.

Førende inden for parkering og mobilitet

Hvad er unikt ved Safe Park? Vi er en parkerings- og mobilitetsorganisation med fuld service. Det betyder, at vi ikke spilder tid og penge på at outsource “ekstramateriale” til tredjemand. Ved at eliminere behovet for eksterne entreprenører kan vi kontrollere kvaliteten, give fleksibilitet, reagere med det samme og tilbyde konkurrencedygtige priser-hvilket giver vores kunder top-of-the-line management og teknisk integration.

Vi er en komplet løsning til alt parkering og mobilitet.

Parkeringsservice Vestegnen

Mission, Vission & Værdier

Kundefokus:

Safe Park fokuserer på at levere den bedste service til vores kunder samt bilisterne og den mest professionelle parkeringsløsning til ejerne af parkeringsområder. Parkering skal være så let som muligt for bilisterne og kunderne.  Vores medarbejdere arbejder således ud fra, at kunder og bilister skal være i fokus og have det bedste service.

Teamorienteret:

I Safe Park arbejder vi på tesen om, at når vi arbejder sammen som et team, er vi meget stærkere, end hvis vi arbejder hver for sig. Ligeledes vil vi gerne have et tæt samarbejde med vores kunder og opbygge et team, der finder den optimale løsning for kunder, bilister og Safe Park.

Kerneværdier hos Safe Park: Kundefokus, Tillid, Troværdighed, Kvalitet, Innovation og Respekt.

Professionalisme:

Safe Park fremstår som en professionel virksomhed og derfor lægger vi stor vægt på, at alle medarbejdere har de nødvendige kompetencer og udfører et professionelt arbejde.
Hos Safe park bliver vores parkeringsservicemedarbejderne uddannet interne i vagtuddannelse, de bærer altid uniform og har den nyeste teknologi til rådighed.

Troværdighed:

Det er vigtigt, at Safe Park og vores medarbejdere er troværdige overfor vore kunder, bilisterne og omgivelserne. Troværdigheden starter hos Safe Park og derfor gennemfører vi løbende tiltag, der øger tilliden til, at Safe Park administrerer parkeringsarealer korrekt. Vi fokuserer på at øge kvalitetskravene i alle led i virksomheden og indarbejde disse øgede krav hos vores medarbejdere.

Vi tror på tillid og et tæt samarbejde, så vi kan komme frem til den bedste løsning.

Respekt:

Safe Park arbejder i en branche, hvor vi administrer parkeringsarealer for andre og det kræver, at vi først og fremmest har respekt for hinanden men også har en respekt for kundens ejendom og for de mennesker der færdes på parkeringspladser og parkerer deres biler. Safe park respekterer det enkelte menneske og forventer, at medarbejderne på samme måde har respekt for sine omgivelser.

Innovation:

Safe Park har konstant fokus på at forbedre mulighederne og servicen i forbindelse med parkering. Vi fokuserer løbende på at forbedre vores service og processer og i den forbindelse forsøger vi altid at udnytte de nyeste IT-teknologier indenfor parkeringsudstyr til gavn for både kunderne og bilisterne.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har stor erfaring med Parkeringskontrol & Parkeringsløsninger til erhverv og boligforeninger.

Har du modtaget et P-Afgift, du ikke finder berettiget, har du mulighed for at gøre indsigelse. Det skal ske senest 5 dage efter udstedelsen af gebyret, og din indsigelse skal altid indgives skriftligt.

Alle klager bedes indgives via: www.s-park.dk/p-klage/

Følger du proceduren og indgiver din klage via ovenstående link, sættes sagen i bero indtil afgørelsen. Du modtager altså ingen rykkerskrivelse, mens sagsbehandlingen står på.

Lad os tag et uforpligtende samtale!

Ring til os i dag

  • +45 42 479 595