privat tidsbegrænset parkering

Vi hjælper boligforeninger med sikker tidsbegrænset parkering

Har I problemer med uhensigtsmæssig parkering i jeres boligforening? Safe Park skaber tryghed med parkeringskontrol med tidsbegrænset parkering

tidsbegrænset parkering

Fordele ved tidsbegrænset parkering

Alt, hvad jeres boligforening har brug for

Safe Park hjælper med at holde orden på parkeringsområderne med blandt andet tidsbegrænset parkering.

privat parkeringskontrol

Tryghed

Det skal være trygt at parkere på egen parkeringsplads. Derfor hjælper Safe Park med at udøve parkeringskontrol hos boligforeninger

parkering

Tilladelser

Vi hjælper med at indhente de nødvendige tilladelser jeres boligforening skal bruge for at udøve privat parkeringskontrol i området.

tidsbegrænset parkering

24/7

Hos Safe Park får I jeres egen personlige rådgiver, som er tilgængelig, når I og jeres beboere eller besøgende har brug for det.

tidsbegrænset parkering

Sådan hjælper Safe Park boligforeninger

Slip for uønskede biler med tidsbegrænset parkering

Safe Park hjælper boligforeninger med uhentsigtsmæssig parkering, så jeres beboere kan parkere trygt og sikkert i nærheden af deres bolig.

Mange boligforeninger oplever, at der er en stigende grad af uhentsigtsmæssige parkeringer på deres område. Det er ofte tilfældet, at folk parkerer, som de vil, når der ikke er håndhævede parkeringsregler på private parkeringspladser.

Derfor hjælper vi boligforeninger med at udføre parkeringskontrol blandt andet ved tidsbegrænset parkering, så uønsket parkering ikke længere bliver et problem for beboerne. Vi forstår, at behovene i boligforeninger kan ændre sig på ethvert tidspunkt. Derfor er vores parkeringsaftaler altid fleksible og kan løbende justeres.

tidsbegrænset parkering virker

Hvorfor vælge Safe Park

Med et fokus på at skabe en ubesværet parkeringsoplevelse stræber Safe Park konstant efter at opretholde branchens højeste standarder og levere en førsteklasses service til vores kunder.

En af Safe Parks målsætninger er at sikre, at parkering ikke kun er en nødvendighed, men en god og problemfri oplevelse. Det indebærer effektiv styring af parkeringsfaciliteterne med regelmæssige og ofte besøg, regler for tidsbegrænset parkering samt en intuitiv tilgang til kundeservice.

Hos Safe Park er vores succes direkte forbundet med vores kunders tilfredshed og tillid. Derfor er vi altid åbne for dialog.

 

parkeringshus

kontakt os

Skal vi tage en snak om jeres parkeringsbehov?

Udfyld felterne, så kontakter vi jer dig og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med bedre tidsbegrænset parkering i jeres område.

Send os en e-mail

mail@s-park.dk